Andrea official Website

News

Андреа на бис в Русе, Кости гледа концерта там

Час след полунощ Андреа даде интервю за радио “Сигнал плюс” и сайта Signal.bg. Концертът в Русе е завършил малко преди това и тя, вече си отпочива в приятна компания. Разбираме, че с нея са хитмейкърът Кости, който е дошъл специално от Румъния, за да гледа шоуто и Вили, нейният стилист. Веднага подхващаме с въпрос за това как е минал концертът.

“Беше уникално. В Русе много топло ни приеха. Виждам, че тук румънските ни песни са още по-големи хитове. Определено има доста румънци тук. За себе си мога да кажа, че съм много щастлива. Получих и бис, беше уникално” – бяха първите думи на Андреа. За трета година хитовата певица е в звездния отбор на “Планета” за летния тур. Разбираме от нея какво е по-различно тази година и какви са впечатленията ú от изминалите пет концерта.

“Винаги е било много хубаво и зрелищно. Винаги турнетата са били на добро ниво. Не мога да кажа, че е различно, но винаги сме на ниво. Публиката е малко по-взискателна като песни вече. Иска само най-доброто, а ние се стараем да им го дадем” – казва Андреа. Тя не крие, че ú е станало доста неприятно, когато преди началото на турнето са били тиражирани разни спекулации по повод балета, с който работи.

12181779_1153280851367413_1970464883_n

“Искам да кажа, че много кофти тръгна турнето с някакви глупости по вестниците за балета. Някакви спекулации, които бяха напълно излишни, защото тази година започнах нова концепция. Сформирах свой балет с много добър хореограф. Доверих се на най-добрите стилисти Вили и Маури, които ни облякоха според тенденциите навън. Моите отношения с миналия ми балет са прекрасни, но искам всяка година да бъда различна и нещото, на което заложих е да бъде по-различно шоуто като представяне” – споделя певицата.

Жълтата преса обръща внимание на сценичното поведение на Андреа и Галена по време на представянето на дуетното им парче “Блясък на кристали”. По повод на горещите сцени и по-фриволното присъствие на сцената, Андреа обяснява: “Не мисля, че с Галена сме направили нещо лошо. Просто двете сме по-лудички и няма да го крием. Това сме ние и затова ни харесва публиката”.