Andrea official Website

News

Андреа специален гост в предаването “На Кафе” по NOVA

Андреа поздрави баща си от ефира на Нова телевизия и предаването “На Кафе” с акапелно изпълнение на “Mine”. Той пък за първи път се показа пред камера и даде интервю, за да разкаже за дъщеря си, която била много добро дете, пълна отличничка в училище, ученолюбива и скромна. Във връзките си моногамна и отдадена на човека, когото обича. За медийния образ на звездата Андреа, г-н Андреев е на мнение, че това се харесва на публиката и неговата дъщеря успява да бъде артист, който да го поднася.

Image_680

“Публиката много изисква от теб, а малко дава. Когато в чужбина направиш един хит, хората се радват, а тук веднага искат още”. Йордан – братът на певицата бе на skype линия от университета в Дания, където учи Мултимедия и дизайн. “Всичките нейни песни ми харесват, “Късай етикета най-вече” – казва той. Друга изненада, която екипът на “На кафе” поднесе на Андреа бе среща с основателката на гимназия “Уилям Шекспир”, където е учила, директорката и учителката по история.

Image_827-1

“Много кротка и много добра ученичка беше. Можем да ви пуснем един запис на вокалната група, в която тя участва” – бяха се подготвили учителките. “Възпитана, много добра, с много приятели и много я обичаха” – обясниха те и показаха дневника, личния картон на ученичката Теодора. “Много ме разчувствахте с това, особено със записа на хора на песента “Малой моме”, с който участвахме на няколко фестивала” – каза певицата.

Image_460-1

“Впечатли ме, че много добър човек, много ранима даже. Най-често се караме за някакви глупости от ежедневието. Тя е много импулсивен човек. Много ú е трудно готвенето. Става, казва сега ще ти направя закуска и разхвърля всичко, но важното е, че се е опитала и го е направила. Сватбата не прави всичко, това е едно хубаво допълнение. Може би ще се случи малко по-късно” – каза гаджето ú Кубрат Пулев, с когото Андреа е заедно още преди да стане популярна.

Image_313_2-1

Вили и Маури казаха, че с Андреа се работи перфектно. “Малко е своенравна. Ние налагаме нашето, тя нейното и така се получават нещата”. “Един човек трябва да се чувства добре в кожата си” – категорична е Андреа по отношение на артистичния стайлинг. Андреа работи по проект с тенора Калуди Калудов – именитият български оперен певец със световна слава, който има записи в най-големите звукозаписни компании. “Това, което правим е с благородна цел, но проектът е много модерен” – лаконична беше певицата.