Andrea official Website

News

Андреа направи страхотно шоу в Лондон

Три дни продължи гостуването на Андреа в британската столица. Певицата изнесе успешен концерт в събота вечер в лондонската зала „Адженда“, а след това реши да посвети два дни на шопинг и разходки. Доста инфарктно започна това пътуване, защото поради лоши метеорологични условия в Англия, полетът от София бе отлаган два пъти и Андреа излетя с два часа закъснение. С доста силен вятър, но без мъгли и дъжд, Лондон посрещна звездата на телевизия „Планета“. Затова пък настроението в клуба бе доста нагорещено, а градусите се покачиха още повече щом Андреа се появи в Сити-то. Поканата за този концерт отново дойде от вестника на българите по света – „Будилникъ“ и лично от неговия издател инж. Емил Русанов. Андреа се появи повече от блестяща, а многобройната публика буквално изригна още с първите акорди на нейния голям хит с Кости – „Само мой“.

 

jk

Мъжете не откъсваха погледи от нея, а жените тайничко й завиждаха на фигурата и стилната рокля, която бе решила да облече. Доста палавото рокле се оказа много специално за изпълнителката, защото й е скъп подарък от любимия Кубрат, донесен от съседна Гърция при едно от последните им посещения там в края на лятото.

 

В Лондон Андреа направи европейска премиера на песните от своя втори самостоятелен албум „Мен си търсил“, които вече са тотални хитове, както в България, така и в Румъния, Турция и още няколко балкански страни. Въпреки желанието си да промотира в Англия и последния си видеоклип „Излъжи ме“, това не се случи, защото монтажът на музикалната лента се забави. Затова пък в клуб „Адженда“ певицата изпя новата си песен и дори бе извикана на бис с нея.

p1070993

В неделния ден започна обещаната разходка по местата, където през лятото Андреа снима игралния филм „Мисия Лондон“. Сега те изглеждаха доста по-различно без декори и статисти, но певицата обеща, че в лентата на режисьора Димитър Митовски всичко ще е перфектно и ще видим Андреа в една доста по-различна светлина. От Бейкър стрийт родната звезда се отправи към Уестминстър, където се намират Парламента, часовниковата кула Биг Бен, Аквариума и най-голямото виенско колело в Европа – „Лондон Ай“. Певицата не пропусна да обиколи всички лъскави бутици по Бонд стрийт, Оксфорд стрийт и Риджънт стрийт.

192052_451108738263244_1210699617_o

Доста време Андреа отдели на последните модни колекции в огромния магазин „Селфриджес“, където европейски и световни моделиери представят първо своите актуални колекции. Съвсем естествено от там тя излезе с огромна жълта чанта, в която лежеше уникална рокля на Роберто Кавали. Звездата на телевизия „Планета“ обеща, че ще я покаже на своите фенове още в празничната Новогодишна програма, която тези дни музикалният канал ще заснеме.
Навсякъде, където Андреа се появяваше, предизвикваше интерес и възхищение. На няколко пъти дори бе припозната като Лейди Га Га, а на летище „Хитроу“, от където звездата летя за България, двама от служителите откровено я попитаха дали случайно не е самата Лейди Га Га.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.