Andrea official Website

News

Андреа в “Горещо”

 

BG: В първата събота на декември специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е една от най-предизвикателните звезди на фолк сцената в България – Андреа. Фолк дивата призна, че визията й би била същата дори да не е певица, защото това е начинът, по който тя самата се харесва най-много.Андреа разкри, че в рода й има много музиканти, а тя още от най-ранна детска възраст се занимава с музика и в един момент, когато се почувствала готова за кариерата на певица, се заела по-сериозно с пеенето. Андреа разказа как е стартирала кариерата й – били добри приятели с Люси, който й помага много, като написва музиката на първата й песен и заснемат заедно клипа към нея.

575328_371690632895592_808220714_n
Фолк дивата разказа и за първата си среща с Кубрат Пулев – призна, че е била подразнена от по-агресивния му начин да я свали и без да знае кой е той, като закачка го ударила в корема. После пили кафе, ходили на среща и въпреки че тогава той си имал приятелка, тя се преборила за сърцето му – вече две години са заедно и мислят за сватба и деца.

252313_371691312895524_483474889_n

 

Andrea in Goreshto (Hot)

EN: Andrea was a special guest in the TV show – Hot where she shared her thoughts about her appearance, her career and her boyfriend – Kubrat Pulev.

She shared her first impression of him and how she punched him in the stomach as a joke without even knowing him and how that turned out as a first date.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.