Andrea official Website

News

Андреа влиза в Dancing Stars !

Андреа влиза в Dancing Stars в понеделник! Това бе съобщено в официалната страница на формата във фейсбук.

През седмицата сайтът на танцувалното риалити загатна, че зрителите могат да очакват приятна изненада – ново попълнение в шоуто, което ще ги впечатли.

Какво се случи с Живко, след като изтанцува финалния си танц със сексапилната Кобилкина? Неговата нова авантюра отново е свързана с Dancing Stars, но този път той отпътува за Берлин, за да тренира с тайнствена музикална, руса и сексапилна дама, която ще бъде негова партньорка в шоуто от понеделник. Изгряването на нова звезда от нейната величина на дансинга не е първоаприлска шега, а истинска и много желана изденада за зрителите на шоуто, съобщава dancingstars.bg.

За новата партньорка на Живко от шоуто казват, че е толкова амбициозна, че го е извикала чак в Берлин, за да се подготвят за вихрено пасо добле, с което тя ще изгрее в Dancing Stars в понеделник. Въпреки, че сцената не й е чужда, русата фурия страда от сценична треска, а любимият й, заради когото тя е в Берлин, наместо да разсее тревогите й, я е превърнал в обект на “приятелски” подигравки и смущава репетициите като постоянно имитира стъпките й.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.