Andrea official Website

News

Андреа в “Горещо” при Венета Райкова

Тази събота, 28 май от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” беше фолк звездата Андреа, за да коментира скандалите с колежките ѝ и обвиненията срещу нея, че пее andrea-v-goreshto-2-18177-312x0на плейбек и краде песни. Певицата говори и за отношенията в бранша, за нощния живот и семейните ценности. Тя си припомни как се е чувствала в самото начало на кариерата си:
“Имаше много големи обвинения от самото начало, че съм постигнала всичко благодарение на майка ми и баща ми – трябва да сме искрени в момента – много ме болеше. Много е трудно да тръгнеш в самото начало и да няма кой да ти помага. Не всичко е да имаш талант, да правиш песни и хубави клипове. Имаш нужда от някакъв гръб до теб, който да те подкрепи. Някои хора го имат гърба в лицето на приятеля до себе си – аз съм го имала в лицето на моите родители, за което съм им благодарна. И благодаря на Господ, че съм имала този късмет това да ми се случи. Но истината е, че през цялото време съм била в такива притеснения… Спомням си, че тогава ми падаше коса от нерви. Лягах си, заспивах и си казвах: “Ами ако не успея?! Ако се изложа?!”

Андреа призна, че до осемнайстата си година не е била запозната с нощния живот в София, защото баща ѝ не я пускал никъде да ходи. Родителите ѝ имали амбиция да я пратят да учи в Германия, но тя знаела точно какво иска да постигне в живота си…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.