Andrea official Website

News

Андреа гостува в предаването “Горещо”

 

7gdsadsarew534Тази седмица в „Горещо” младата певица на компания “Пайнер” за пръв път отговаря на горещите въпроси на Венета Райкова. Пред известен столичен хотел водещата Венета Райкова успя да заснеме поп фолк певицата Андреа с чисто новия й джип, подарък от приятеля й Кубрат Пулев.

Пред водещата на „Горещо” Андреа заявява, че бюстът й е естествен, че ролята на баща й в певческата й кариера е преувеличена и че Кубрат е мъжът на живота й. Приятелят на Андреа, шампионът по бокс Кубрат Пулев отново успя да изненада приятно красавицата. Боксьорът заведе своята любима на ресторант, за да отбележат годишнината, отк255212_398221590242496_869975260_nакто са заедно. На излизане от заведението я очакваше подарък – луксозен джип, опакован със сребриста панделка.

Преди няколко месеца Кубрат зарадва Андреа с годежен пръстен с 12 диаманта, поставен в чаша с шампанско. Кубрат Пулев, който на турнира в Хале извоюва титлата Шампион на шампионите, се оказа доста романтичен. Преди година, само месец след своето запознанство, голямата им любов ги отведе в самостоятелно жилище. Новините около Андреа са, че много скоро ще зарадва своите фенове с нов клип, който е към песента “Красива лъжа”. Текстът на песента е на Мариета Ангелова, а музиката и аранжиментът са на Велислав Драганински. Режисьор на клипа отново е Людмил Иларионов – Люси, оператор е Йордан Петков, а монтажист е Радостин Петров.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.