Andrea official Website

News

Андреа гостува на Росен Петров

Андреа така и не влезе в спор с Камелия при гостуването си в „Нека говорят с Росен Петров“. „Какво си мерите вие, жените като има спор между вас?“ – закова въпроса си Росен, но Андреа така и не пожела да разчовърка темата за конфликтите във фолка. „Всеки трябва да се интересува от своите си песни и клипове.

554581_371703762894279_1961032123_n

Тази тема изобщо не ми е на дневен ред, даже има много по-важни неща“ – каза най-одумваната изпълнителка в жанра. „Няма конфликт. Всеки си носи последствията от това, което е казал. Никога не съм ходила да говоря срeщу мои колеги и никога няма да го направя“ – беше категорична Андреа и допълни: „Моите отношение с моите колеги са напълно нормални“.

Когато стане дума за Андреа, най-коментирана тема е плейбекът. „Да, пея на живо. На много мои участия пея на живо“ – каза хитовата блондинка пред Росен Петров и продължи да коментира как стоят нещата в този бранш. „Вече толкова се мени модата в шоубизнеса, че хората не очакват само това – да излезеш и да си изпееш песните. Хората очакват вече и това – да има шоу на сцената“.

223971_371688359562486_703926368_n

Водещият сподели, че наскоро в една арабска страна чул в магазин песен на Андреа и бил много изненадан от този факт, но това му показало, че явно наистина има интерес към нея и партньора ú, визирайки Кости. „Аз не искам толкова да се хваля“ – сподели Андреа и не скри, че за успеха си работи здраво и се доверява на най-добрите. „Аз имам много мечти“ – за финал каза тя и си пожела световен успех. Новият ú клип ще бъде сниман в Маями, а екипът от творци, които е избрала са работили за Риана.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.