Andrea official Website

News

Андреа записва песен с модерно звучене – Любовник!

Парчето има модерно лятно звучене и обезателно премиерата трябва да се случи ТОЗИ сезон! Андреа сподели в интервю за Signal.bg, че новото ú парче вече е готово. То отново е дело на Кости и Росен Димитров, и е озаглавено „Любовник„.

DSC0092

„Записах преди известно време една песен с Кости и сега тя стана готова. Има това звучене, което в последно време е доста модерно. Звучи доста лятно. Прецених, че може би сега е моментът да я пусна, защото тя не е за есента или за зимата, а е точно за този сезон. Има малко еротика в песента. Заглавието само си показва, казва се „Любовник“. Тя е по текст на Росен Димитров“ – казва Андреа.

DSC0093

Очаква се песента да бъде пусната преди турнето. „Аз не съм се съобразявала с турнето. Не я пускам специално заради него. Пускам я, защото прецених, че сега е сезонът, в който ще се хареса. Мисля, че до края на юни ще излезе“ – споделя певицата. На този етап Андреа не е решила да снима видеоклип, но по нейни думи публиката ще покаже трябва ли да има клип.

DSC0170

„Сега емоциите ми са по-скоро с дуетната ни песен с Галена. Когато се появи клипът според мен ще е още по-голяма изненадата, защото той е много хубав, поне от това, което аз съм видяла. Не съм видяла крайния резултат, защото има много компютърни ефекти, но поне от това, което съм видяла е много интересен“ – разказва Андреа.

andrea9

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.