Andrea official Website

News

Андреа запя със световна звезда

След много сериозен интерес от страна на фенове към предстоящия албум на Андреа от Signal.bg потърсиха певицата, за да внесе яснота кога да очакваме CD-то на музикалния пазар и защо се забавя издаването му.

Андреа остана впечатлена от интереса на феновете и сподели, че причината за забавянето е повече от основателна. Красавицата е направила песен с чужденец, голяма звезда на Балканите и в Европа, парчето ще бъде презентирано като изненада за феновете на тазгодишното турне на ТВ “Планета”.

a-062

Андреа не каза името на изпълнителя, с който работи по проекта, но разкри, че парчето вече е готово и предстои заснемане на клип. Тя отново се е доверила на музикалния си продуцент Кости и по нейни думи няма по-модерно и хитово парче за лятото, а надеждите й са меломаните да са на същото мнение като чуят песента.

Слушателите на “Сигнал плюс” първи научиха кои песни ще намерят място в микса на русото изкушение за турнето: “Само мой”, “Дай ми всичко” и “Избирам теб”. Кости също ще вземе участие, но на концертите само в някои от градовете.

nova-fotosesia-andrea-013-copy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.