Andrea official Website

News

Андреа засне един от най-скъпите клипове, правени у нас

Атрактивната певица Андреа засне един от най-скъпите клипове, правени у нас, като лентата е с филмова визия и близка до духа на касовия хит “Недосегаемите”. Режисьор отново е Люси Иларионов, а оператори – Данчо Петков и Силвио Силвионов. Видеото е в стил 30-те години на миналия век, актьорите гърмят с автентични автомати.

Новият Ламбо на театралната сцена – Евгени Будинов, влиза ролята на дявола, който с целувка убива дамите. Покосена от дявола e и героинята на Андреа – сексапилна джаз певица, която умира на финала. За първи път в клип “играе” и луксозният 6-метров кадилак от 1933-а година на Принц Кирил.


Топгримьорът Митко Коклин извайва ефектния грим на актьорите, включително и изкуствена глава, която засилва трилърската визия на клипа. “В една от сцените маркуча, с който пръскахме кръв, се обърна към Андреа и я окъпа с червената боя. После цял час се опитвахме да я изчистим, за да продължим снимките. А една от най-запомнящите се сцени е как облечена с кърваво червена рокля Андреа лежи в купчина гилзи, злато и долари”, признаха от екипа на ленатата, снимана в склад край Долни Богров.

Лентата ще се завърти на екран до края на май. В новото видео на певицата участва и масовка, достойна за високобюджетен игрален филм – над 50 човека. Клипът е към песента “Няма причина”, която вече излезе в компилацията “Folk collection 4”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.