Andrea official Website

News

Андреа за трети път на националното турне на ТВ Планета

За трета поредна година невероятната Андреа ще вземе участие в Националното музикално турне на телевизия “Планета”. Певицата е истински щастлива, че отново ще има уникалната възможност да се докосне до еуфорията по стадиони и площади. Андреа усилено подготвя своя спектакъл, с който ще се представи в 15-те града от музикалното торнадо това лято.

За турнето изпълнителката направи специален кастинг за танцьори за своя нов балет, който ще танцува само с нея.За първи път именно на турнето Андреа и Галена ще имат възможността да представят своята съвместна песен “Блясък на кристали”. В своя микс изкусителната блондинка задължително ще включи двата си големи хита тази годината – “Неблагодарен” и “С теб да бъдем пак”.

Що се отнася до визията, Андреа няма да изневери на екстравагантните тоалети, които превърна в своя запазена марка. В момента се водят преговори с американската звезда Марио Уинанс да дойде в България за турнето на “Планета”. Ако това се случи, те ще изпеят на някой от концертите своята съвместна песен “Mine”, на която бе заснет и видеоклип.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.