Andrea official Website

News

Андреа и Галена: “Огън и вода”!

Завършиха снимките към най-новия горещ женски дует на Андреа и Галена с интригуващо заглавие – “Блясък на кристали”. Парчето е с латино звучене, носи много настроение и е дело на доказаните хит-мейкъри Кости Йонита и Росен Димитров.

Видеоклипът е заснет за два дни на две локации – на българското Черноморие и в студио със специален декор. Продукцията е много мащабна, реализирана с многоброен снимачен екип, а кадрите са заснети с Red камера. Сюжетът на видеоклипа и визията на атрактивните певици са подчинени на символиката на две природни стихии – огън и вода.

Специално за снимките Андреа се превъплъти в Златната богиня, а Галена ще видим в ролята на Сребърната богиня. По думите на любимите мъже на двете Диви, Кубрат и Галин, песента “Блясък на кристали” е тотален летен хит. Видеоклипът ще провокира зрителите и с по-разкрепостени сцени, в които Андреа и Галена са по-предизвикателни от всякога. По време на снимките Галена посрещна своя рожден ден и точно в полунощ почерпи с торта и шампанско всички от екипа.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.