Andrea official Website

News

Андреа и Кости щурмуват МТВ с албум на английски

Триото „Сахара”, което вече завладява меломаните в цял свят с хитови парчета, носи гореща българска следа. Звездата на Пайнер Андреа поднесе поредна изненада на феновете си, като заедно с Кости тайно подготви музикален проект на английски и с рапирането на ямаеца Ленъкс Браун – Бупи (нашумял в Холивуд като дубльор на Уесли Снайпс) излязоха на световния пазар като група „Сахара”.

a-654-copy

Първото им английско парче, по чиято българска версия „Избирам теб” феновете вече полудяха, се нарича “Tyalee”. Андреа вече засне клипа с версии на двата езика, а премиерата му ще до броени дни. Дует №1 на годината до броени дни влиза в студио, за да запише първия си албум с парчета на английски език.

a-665-copy

Със старта на новия проект, който ще даде сериозна и дълго чакана заявка за пробив на български изпълнител на световната музикална сцена, Кости стана официален продуцент на Андреа извън границите на страната.Междувременно изпълнителката на хита „Само мой” усилено подготвя и нови български песни. В началото на лятото ще е готов и вторият й самостоятелен албум.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.