Andrea official Website

News

Андреа и Кубрат в “Отечествен фронт”

Тази събота, 17 декември, социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” води световния ни шампион по бокс Кубрат Пулев в боксовата школа на отец Шавулев в Благоевград, в която тренират много деца-сираци.

“Светът има нужда от кумири – Адам и Ева, Орфей и Евридика, Тристан и Изолда, Антоний и Клеопатра, Ромео и Жулиета, Барби и Кен, Брад Пит и Анджелина Джоли… А у нас – Кубрат и Андреа – едновременно прабългарско и модерно.” – разказва Мартин Карбовски. – “Те са героите на нашето време, дори и да не ви харесва. Кубрат още се възстановяваше след големия си мач, но се съгласи да се срещне с деца сираци боксьри и техния ментор отец Шавулев от Благоевград.”

andrea-i-kubrat-pulev-shte-se-zhenyat (1)

 

В предаването “Карбовски: Директно” Кубрат обеща на Мартин да отиде при едни деца сираци от Благоевград. Той спази обещанието си и беше като коледен подарък за едни необикновени сираци – те тренират бокс и дори между тях има републикански шампиони. За тях Кубрат Пулев е пример за подражание. Оказа се, че Кубрат се познава с тренера на тези деца – свещеникът-боксьор отец Шавулев. Сираци-шампиони срещат своя идол…

andrea-i-kubrat-pulev

“Да си звезда в България е нещо доста трудоемко и неблагодарно. Дори е опасно да си звезда, защото е и леко провинциално на фона на планетарната известност.” – коментира Карбовски. – “Но едно не можем да отречем – Андреа наистина е мечтата на момичетата наоколо, а Кубрат е пример за момчетата. В това има и красота, има и болка. Някому може да не се харесва, че те са примерите на децата, но такъв е крачолът на времето в което живеем. “Отечествен фронт” ви пожелава да празнувате със звездите, които си изберете сами. Ще се видим на 7-ми януари 2012, годината в която ще се разбере, че ще има ОФ дори и светът да е свършил.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.