Andrea official Website

News

Андреа и Кубрат на корицата на списание “HELLO”

Една от най-популярните двойки у нас разказва пред сп.”HELLO” за своята любов,успехи и предизвикателството да останеш себе си.

Любовта между Кубрат Пулев и Андреа продължава вече 9 години, а закачките, диалогът и енергията, които горят между тях, е силна, сякаш са се влюбили вчера.

Кубрат споделя, че запознанството им е било много интересно. Той я харесал от пръв поглед, но казва, че нейното държание издавало същото.

_50B0181

Двамата са убедени, че любовта трае вечно, ако е истинска. Андреа казва, че най-важното правило да запазиш любимия човек е да го приемеш такъв, какъвто е, без да искаш да го променяш.

„Много важно е да гледате в една посока и да се развивате заедно, не само кариерно, но и като личности.“

„И да го обичаш истински, допълва Кубрат, който определя Андреа като по-романтичната в тяхната връзка. Той споделя, че е правил много компромиси не само в личния си живот, но и в бокса.

Певицата казва, че кариерата й не е пречила на тяхната връзка. „Когато двама души се допълват и имат сходен по заетост живот се разбират много добре.“

_50B0282

Колкото и странно да звучи, но и един от най-силните и смели мъже на планетата споделя, че има страхове.

„Всеки нормален човек би трябвало да има страхове. Те са изключително важни за баланса ни, за да можем да живеем нормално и да се развиваме, но все пак тези страхове все пак трябва да бъдат в някакви граници, които всеки човек сам определя. При повечето хора страхът е просто импулс или вродено чувство, над което те дори не се замислят. Да можеш да контролираш страховете си е въпрос на интелект и донякъде на ген. Мога да допълня, че за мен и прекалената смелост също би могла да навреди“,казва Пулев.

Двамата влюбени споделят, че са имали много щастливи моменти заедно, но и като всяка нормална двойка понякога спорят за маловажни неща, а в случаите когато са скарани на Андреа и минава по-бързо, защото певицата сама споделя, че често мени настроенията си.

Кубрат е откровен, че е ревнив и не го крие, а при Андреа нещата не опират толкова до ревност, а кое е редно и кое не, но и тя казва, че няма как човек да не ревнува ако обича.

Най-приятната изненада, която Пулев е правил за любимата си е била по време на почивка в Дубай.

„Случи се на рождения ми ден. На самия ден той беше организирал прекрасна изненада още от самата стая. Беше поръчал да я украсят с цветя и свещи и не само. Целият рожден ден беше организиран от него, бе избрал сам дори самата торта“, хвали го Андреа, пред сп. “Hello”.

Любовта на Кубрат е жива, защото Андреа винаги е била искрена и откровена в отношенията си към него, а за нея той е пример, който много пъти е помагал в различни ситуации. Двамата обичат да пътуват заедно, да разглеждат музеи, исторически забележителности. Споделят, че темата за брак и дете им е близка и това време наближава.
_50B0467

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.