Andrea official Website

News

Андреа и Кубрат Пулев със специално интервю за предаването COOL..T по BTV.

Андреа и Кубрат Пулев направиха специално интервю за едно от най-гледаните предавания по BTV – COOL..T
Андреа и любимият й Кубрат Пулев направиха пътуване до Америка, а в Холивуд изпълнителката успя да заснеме кадри за новия си клип.
Андреа сподели,че:”Холивуд е меката на киното. Исках да бъда там и много се радвам, че успяхме. Аз имах много добри връзки, направени още от преди. Исках много да заснема клип и се чудех дали ще успея да го направя, защото досега никой не е снимал клип там, дори не само от поп-фолка, а въобще изпълнител от България не е успявал да заснеме клип там. Много хора биха могли да се справят, ако създадат добрите връзки. Беше много приятно”!
Докато Андреа снимала клипа, Кубрат си почивал, дори изгорял под жаркото слънце. Не крие, че се е опитвал да дава мнение, но предпочита това да става, когато искат съвет от него, защото си има професионалисти, разбиращи от работата си.
Певицата подчертава, че е много доволна, защото екипът е работил страшно бързо.
“Имам няколко клипа, заснети там. Това е първият от тях. Имам още два. Снимахме също из кварталите на Холивуд, а този клип е заснет на един декор, който е построен. Там вече са снимали клипове на Britney Spears, Chris Brown, Nicole Sherzinger. Останалите два клипа – малко по-нататък. Единият е сниман на плажовете в Малибу, с екзотика, а другият е в кварталите на Холивуд, но искам да намеря подходящите песни за тях” – издава звездата.
За актуалния си проект “Love is Mine” казва: “Този клип се забави много, защото много исках да намеря песен, която да има истинско международно звучене и да бъде добра във всяко едно отношение”.
На въпроса дали клипа към песента “Love is Mine” е бил скъп,Андреа обясни,че финансите,които са за скъп клип в България и тези за Америка не се различават,което доста учудило певицата.
За поп-фолк музиката и авторите на песните,Андреа сподели,че композиторите на техните песни би трябвало да получават финансовите си възнаграждения от учреждения,които да разпределят тези финанси, а не певиците да дават тези възнаграждения.
За огромния интерес във официалната Facebook страница на певицата,която излъчи на живо мача на Кубрат Пулев и Дерек Чисора,певицата е на мнение,че хората трябва да имат достъп до българския спорт.
“Хората пак не можеха да гледат мача,те пак са дистанцирани,те са настрани от това,което ги касае косвено- българския спорт.Ние трябва постоянно да имаме достъп до всички мачове,дори и тенис срещи!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.