Andrea official Website

News

Андреа и Преслава първите поп фолк изпълнители пяли в Двореца Кремъл

Две от най-хитовите родни изпълнителки Андреа и Преслава пяха пред руска публика в Московския Кремъл. Певиците получиха специална покана да се включат в мащабния концерт “Tashi show”, организиран от страната домакин. Пайнерките са единствените български изпълнители, след голямата Лили Иванова, които са имали възможността да пеят на сцената на Двореца и да се изявят пред огромната публика на мащабното събитие, което ще бъде излъчено по най-популярното тамошно радио Восток FM. Освен тях в мероприятието участвали и много други руски и арменски звезди.

По време на посещението си в руската столица приятелката на боксьора Кубрат Пулев и Преслава не пропуснали да посетят и няколко шопинг центъра. Двете певици се отдали на обиколки по магазините, за да се запасят с тоалети от последните модни тенденции, както и за да купят подаръци за любимите си хора.

rusia

 

[wpi_designer_button text=’EN’ link=’https://www.andreasite.eu/andrea-and-preslava-the-first-pop-folk-singers-in-the-kreml-palace/’ style_id=” target=’_blank’]