Andrea official Website

News

Андреа като холивудска звезда в новия си международен проект.

Фолк певицата Андреа работи усърдно и съвсем скоро ще представи най-новото си музикално предложение, което бъде насочено към международния пазар.

Още преди да е излязлъл въпросният й проект, се дава заявка, че става дума за нещо зверски добро и изпипано на световно ниво от началото до края. Самото аудио е продуцирано от румънските хитмейкъри от Akcent, а клипът обещава да бъде доста скандален.

andrea-kato-holivudska-zvezda-vav-videoto-kam-novata-si-pesen-gotvi-mejdunaroden-hit-s-akcent-vij-parvite-kadri-ot-proekta-samo-tuk-2

На кадрите,  Андреа изглежда супер предизвикателно и секси и не отстъпва по нищо на холивудските звезди.

Близки до русокосата изпълнителка издават, че откакто е напуснала „Пайнер“, Андреа се е съсредоточила основно върху международния музикален пазар и смята да вдигне летвата още по-нависоко. За нея това не представлявало проблем, тъй като сред българските певици от поп фолка тя има най-много опит в създаването на чуждестранни хитове и отдавна дава пример на останалите си колежки как точно се правят такива проекти.

andrea-kato-holivudska-zvezda-vav-videoto-kam-novata-si-pesen-gotvi-mejdunaroden-hit-s-akcent-vij-parvite-kadri-ot-proekta-samo-tuk-1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.