Andrea official Website

News

Андреа купи любимото мишле на Илиян на благотворителен търг

Андреа, Анелия, Ивена, Саманта, Соня Немска, Ерик, Джина Стоева, Елица Тодорова, Ана Мария и Илиян участваха в благотворителния концерт „Звезди даряват Коледни усмивки” и предоставиха свои лични вещи за специалния търг, провел се между отделните изпълнения.

Андреа се сдоби с любимата плюшена играчка на Илиян – сиво мишле, а Саманта си взе късметлийската рокля на Ивена и палките на Елица Тодорова. В благотворителния търг от разстояние се включиха и Николета и Валери Божинови. Бъдещата майка изпрати кристално сърце Сваровски, дар от любимия й мъж, което бе закупено от екипа на клуб Версай.

sabitie-2011

 

В разгара на вечерта водещата Нина Никол подкани изпълнителите да се качват да пеят заедно на сцената. Златка Райкова успешно се присъедини към дуета на Андреа и Илиян “Не ги прави тия работи”. Така новосформираното трио доказа, че може преспокойно заедно да ходи по участия.

Благотворителният концерт бе за децата от два дома за сираци – Дом Надежда в кв. Младост в София (от 3 до 7-годишна възраст) и Дом за деца лишени от родителска грижа – с. Доганово, общ. Елин Пелин (от 7 до 18-годишна възраст). Със събраните близо 800 лева от благотворителния търг ще бъдат закупени храни и лакомства, елхи и коледна украса за децата.

aneliq_andrea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.