Andrea official Website

News

Андреа в “Станция НОВА”

Най-проспериращата поп-фолк певица у нас лети утре за Маями, където вече я чакат световните звезди Боб Синклер и Шаги. Песента “I Wanna” бе записана преди два месеца. Така дългоочакваното видео ще бъде реализирано за три дни в Америка. Режисьор ще бъде човекът, който е правил клипове за Бионсе и Риана, разкри Андреа при гостуването си при Вихра и Даниела в “Станция Нова”. Видеото ще е най-високобюджетното, в което е участвал български изпълнител, а песента ще влезе в тазгодишния албум на Боб Синклер.

След като се върне, певицата ще заснеме и видеоклип към новата си песен “Лъжа го с теб”, както и секси фотосесия. От “Станция Нова” пък изненадаха блондинката, като включиха Кубрат в ефир. Той призна, че много я обича, което толкова трогна Андреа, че дори я просълзи.

Жива връзка бе осъществена и с брат й, който учи в Дания и с когото не са се виждали от три месеца. Той разкри, че Андреа е най-известната българска изпълнителка там и че много се гордее с нея, въпреки че като малки са се биели. Освен това я поздрави и за наградата, която взе на церемонията на Планета ТВ. С осем номинации участва Андреа и в годишните награди на сп. “Нов фолк” – шоуто ще е на 23-ти март.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.