Andrea official Website

News

Андреа – най – успешната певица на 2010-та година

2010-та е годината на Андреа, през която заслужено печели прозвището най-успешна певица. През всички сезони тя здраво работеше, а това намери отражение и в петте хита които създаде, придружени от най-хубавите й клипове. Това са “И така нататък”, “Неблагодарен”, “Блясък на крестали” feat Галена, “Хайде опа” и “Не ги прави тия работи” feat Илиян.

PDT_1418-Edit

Дуетът й с Галена всъщност бе част от рекламната кампания на мастика Пещерска. Двете хитови изпълнителки огряваха и билбордовете цяло лято като рекламни лица на питието. Освен на мастика Пещерска, Сhristiano of roma също поиска Андреа за лице на своята серия продукти.

Освен, че постигаше успех след успех в България, блондинката се наложи и като изпълнител на западната сцена. Със Shaggy i Bob Sinclair създадоха мега хита “I Wanna”, а с Mario Winans – “Mine”, който се завъртя по всички световни музикални канали.

PDT_1459-Edit-2

Работата й по песента и клипа с Шаги, който бе заснет в Маями, сприятелиха още повече родната звезда с ямаеца. Три месеца по-късно те заснеха дует в България, който предстои да излезе през 2011-та година.
През лятото Андреа отново участва в традиционното турне Планета Дерби, което според нея било най-незабравимото до сега.

PDT_1261-Edit

В края на годината изпълнителката създаде хита си “Не ги прави тия работи” със специалното участие на Илиян, който мигновенно се превърна в любим на феновете по дискотеките.
На 21-ви декември Андреа направи и бляскава промоция, промотираща третият й албум, носещ нейното име. Именно там, пременена като Ангел изпя и най-красивата си балада “Да се върнеш”, чиято премиера бе именно на гранд-събитието, събрало всичките й колеги.

През 2011-та Андреа обещава още много изненади.

PDT_1417-Edit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.