Andrea official Website

News

Андреа напусна Dancing Stars

Снощи певицата напусна риалити формата Dancing Stars, въпреки, че танца й бе оценен изключително високо, както от журито, така и от публиката в залата. Алфредо, който миналата седмица постави двойка за изпълнението на Андреа и Живко, поправи оценката си на осмица и добави, че е възхитен от напраедъка на двойката. Останалите представители на сидийския състав също не скриха възхищението си и не спестиха суперлативи по адрес на блондинката и нейния сценичен партьор.

„Невероятна биткаджийка си, имаш огромен напредък от миналата седмица досега! Аз съм много приятно изненадана, защото видях какво можеш“, коментира Илияна Раева за изпълнението на Андреа. Феновете в залата също показаха, че са възхитени от представянето на певицита. След бурни аплодисменти, тя бе обсипана от цветя и поздравления. Въпреки това, обаче според зрителския вот, изпълнителката трябваше да напусне шоуто.

На тръгване, тя сподели, че се радва, че е имала възможността да бъде част от това невероятно шоу и, че участието й е било едно невероятно преживяване за нея. Андреа обеща на своите фенове съвсем скоро да ги зарадва с новите си проекти, а малко по-късно написа от личната си страница в социалната мрежа следните думи: „Танците са вълшебно килимче, те ме отведоха до неподозирани светове! Сега обаче се връщам отново на Земята. Защото тук ме чакат новите ми проекти, два от които ще ви дам още следващата седмица !”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.