Andrea official Website

News

Андреа на корицата на списание Love Style

Новият брой ! На корицата е Андреа, която разказва в ексклузивно интервю за турнето си в Америка и записите в Румъния, за това дали мъжът до нея си има любовница, чакат ли с Кубрат бебе, кои са най-тежките моменти в кариерата й.

КОЯ Е НЕЗАБРАВИМАТА ТИ ИСТОРИЯ ОТ САЩ?  Турнето беше много изморително. След всяко участие събирах багажа и потеглях към нова дестинация. Накрая толкова ми беше паднал имунитетът, че като се прибрах в България, бях много болна.

ВПЕЧАТЛЕНА ЛИ СИ ОТ ХОЛИВУД ? Мога да кажа, че Холивуд остави много добро впечатление у мен. Разгледах къщите в Малибу, разходих се по Алеята на славата, посетих дома на Мерилин Монро. Много голям киноман съм и се радвам, че се докоснах до Меката на филмовото изкуство. Е, имаше и моменти, когато Кубрат ми се подиграваше…

КОГАТО НАШИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ХОДЯТ В АМЕРИКА, БЪЛГАРИТЕ ТАМ ГИ ЗАТРУПВАТ С ПОДАРЪЦИ. ТЕБ КАК ТЕ ИЗНЕНАДАХА? О, да. Подариха ми много сувенири от градовете, в които бях. Няма да забравя как в Сиатъл една жена ни беше оставила подаръци пред вратата на стаята в хотела. Много ми стана мило.

ЕДИН ДЕН, АКО СИ БУЛКА, КАК ИСКАШ ДА ИЗГЛЕЖДАШ? Представям си се с огромна рокля и да съм с всички мои близки приятели. Винаги съм казвала, че ако решим с Кубрат да се оженим, и утре може да го направим, но аз още не се чувствам готова да възпитавам дете. Страх ме е да поема тази голяма крачка. Аз самата още се чувствам дете.

11268074_1092653067430101_4052023373407185098_n

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.