Andrea official Website

News

Андреа на корицата на списание Love Style

Андреа започна годината с новия си международен проект „Besame”, в който за първи път пее на испански, и ще се завърти в Испания и Латинска Америка. Във видеото участва и Николета Лозанова, с която певицата доскоро беше скарана, и с този клип двете официално се сдобриха. В откровеното й интервю ще научите каква всъщност е истината за отношенията им, как ще се развие връзката й с любимия Кубрат Пулев, да очакваме ли сватба през 2015-а година и ще имат ли наследник.

Как се роди последният ти международен проект?
– Вече пета година правя международни проекти, така че това не е нещо ново за мен. В „Besame” за първи път обаче пея на испански език. Не знам този език. дори съм решила да го науча, защото парчето ще се върти в Испания и Латинска Америка. Ще участваме в няколко предавания в тези страни и е добре да мога да кажа няколко думички на техния език. (Смее се.) Не ми се струва труден испанския, дори от малка исках да го уча. И ето сега ще ми се отдаде възможност. Специално участие в проекта взимат доминиканските изпълнители Ronny Dae и Beeny Blaze, които живеят в Ню Йорк. много се постарахме и мисля, че се получи нещо много добро. В интерес на истината ние го подготвяме от близо година. очаквайте скоро това парче да бъде на още няколко езика. Проектът е предназначен за международния пазар. това, разбира се, не означава, че се отдръпвам от нашия. Просто искам да покажа, че и ние, „чалга певиците”, можем да направим парчета на световно ниво.

Защо не пя на концерта на „Планета”, никога не си пропускала?
– Няма никакъв скандал. Нека не търсим под вола теле! Не бях в България, защото работя върху съвместен проект с чуждестранна звезда. той точно тогава беше в румъния и трябваше да се срещна с него. Иначе аз обожавам голямата сцена и не бих заменила тази емоция. Надявам се през февруари на 14-тите годишни награди на „тВ Планета” да компенсирам и да направя голямо шоу. така почитателите ми още повече ще се зарадват, като ме видят.

Няма как да пропуснем темата за мъжа до теб – кубрат Пулев. как той прие загубата от мача с кличко? Разсърди ли се на българските журналисти, за да не отиде на церемонията „Спортист на годината”, където остана пети?
– Не мисля, че е сърдит на някого. естествено, че много го беше яд, по единствено на себе си, защото има спортен хъс, което е нормално.

Добре, ти си жената до него и не може да не знаеш как той прие загубата? Тежко ли му беше?
– За него казах вече, но мога да споделя моето впечатление за отзивите след мача. До този момент незнаех, че толкова много хора разбират от от бокс в България. Сигурно защото всеки ден наш боксьор от супертежка категория излиза и се бие за световна титла. Но се оказа, че много журналисти и водещи на телевизионни предавания се изказаха неподготвени. това ми направи силно впечатление и ми даде урок никога да не коментирам нещо, от което не разбирам и не съм навътре в нещата.

Какво още сподели изпълнителката може да прочетете в новия брой на списание “Love Style”.

10922713_1051488841535365_446988921034898829_n