Andrea official Website

News

Андреа нокаутира Хейдън с бюст тежка категория

„Бюст тежка категория” – така немскито списание „Билд” описа прелестите на Андреа

Андреа сломи избраницата на Владимир кличко ден преди мача му с Кубрат Пулев. Българката грее от страниците на най-тиражния вестник в Европа „Билд”, докато новините за бременната годеница на украинеца – Хейдън Панетиер са сбутани в ъгъла на медийното внимание.
Така първата битка е спечелена – пише „България днес”. Макар и извън ринга,Андреа отвя Кличковица и води убедително в симпатиите на боксовите фенове от цял свят. Така Хейдън наистина изпадна в нокаут. Спортните форуми в Германия са пълни с коментари за красотата и темперамента на българката, чиято екзотика се допълва от факта, че е популярна певица в родината си.

AndreavsHayden3

Андреа няма да подкрепя любимия си на живо в Хамбург – пише „Билд”, цитирайки Кобрата. Още преди години се говори, че боксьорът не взема половинката си на важните боксови мачове, защото му носи лош късмет на ринга. Явно поверието го е обхванало и сега.
Немската преса буквално е залята от всякакви жълтении около двубоя на Владимир Кличко и Кубрат Пулев, който е през ноща събота срещу неделя. За Хейдън Панетиер обаче писанията са доста оскъдни, освен че й предстои да ражда. Но Андреа е далеч по-атрактивната дама.

AndreavsHayden

Пред немско издание българинът отново твърди, че ако победи, смята да се врече на вечна вярност на Андреа. „Ако стана световен шампион, ще се оженя за нея” – потвърждава боксьорът.
В Германия не пропускат да отбележат факта, че Андреа е изгрявала и на корицата на „Плейбой”, както и навика й често да позира по оскъдно облекло, включително и във фотосесия заедно с любимия си.

Въпреки че не е с него в Германия, любимата на Кобрата намира начини да го надъхва. Освен по телефона Андреа използва и социалните мрежи, давайки кураж и сила на любимия си. Във Фейсбук тя публикува видеото на песента си „Лош герой”. Така Андреа се надява да го мотивира за мача на живота му. Преди това певицата поздрави феновете си с парчето „Най-велик”, което също е ориентирано към Кубрат Пулев.

AndreavsHayden1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.