Andrea official Website

News

Андреа отпразнува “Лоша” с приятели и колеги

Андреа отново успя да ни изненада с неочаквано решение за промоцията на новия си албум и видеоклипа на заглавния сингъл към него – „Лоша”. В изисканата обстановка на балната зала на Военния клуб, украсена с кадрите от фотосесията за обложката, тя покани най-близките си, хората, с които работи, колеги, приятели и журналисти, за да отпразнува заедно с тях и рождения си ден, и излизането на албума.

Вместо традиционния сценарий – изпълнение на всички песни от сцената, Андреа и екипът й бяха подготвили специален филм, в който бяха миксирани клиповете на познатите парчета от албума. Той се излъчваше на видеостената, докато очаквахме главната героиня на вечерта и премиерата на „Лоша”. Появата на Андреа, която този път беше избрала стилна лилава рокля, предизвика много аплодисменти, а тя се обърна към всички с думите: „Толкова развълнувана не съм била дори когато излязох за първи път на сцената”.

23

 

 

Личеше си, че е вложила наистина много в „Лоша” и се вълнува как проектът й ще бъде приет. Бурните овации след премиерната му прожекция трябва да са потушили всички притеснения у нея – Андреа, режисьорът Мартин Макариев и целият екип, работил по клипа, наистина са вдигнали летвата много, много високо. Както и при предишния им проект – видеото на „Предай се” с Борис Солтарийски, отново са нужни здрави нерви, за да гледаш клипа. С идеите и качеството на продукцията обаче са успели да постигнат най-важното: да надскочат всичко, което са правили преди.

След премиерата на клипа и искрените благодарности, отправени от Андреа към хората, които са допринесли за албума и клипа, към Кубрат и към семейството й, тя се присъедини към гостите си и празникът продължи в много по-неформална обстановка. На най-голямо внимание се радваше половинката й – шампионът Курбат Пулев, чието пристигане накара журналистите да се оживят като при поява на премиера. Той и приятелите му бяха най-шумната компания – личеше си колко се радват на всичко, което Андреа представя.

34

 

Да уважат промоцията и рождения й ден дойдоха и много нейни колеги. Първа пристигна най-близката й приятелка в попфолка – Анелия, която събра погледите с елегантна дълга рокля в черно. Доста време тя си бъбреше с Кости, което пък ни накара да се зачудим дали да не очакваме от двамата бъдещ съвместен проект. Галена дойде на промоцията с любимия си мъж – Галин, а с поведението си през цялата вечер двамата за пореден път категорично опровергаха слуховете за проблеми във връзката им.

Борис Дали, Бони, Татяна, Димана, Яница, Юнона, както и новите попълнения на „Пайнер” Люси, Пламена и Галин бяха още сред изпълнителите, които поздравиха Андреа за двойния й празник. Тя пък им благодари лично от сцената, че с присъствието си са показали, че между певците има уважение. Забелязахме и текстописеца Росен Димитров, композитора Мартин Биолчев, гримьорите Кирил Чалъков и Джули, стилистът Вили, както и немалко светски личности, сред които Евгени Минчев и Мон Дьо. Най-неочакваната изненада за певицата дойде от директорката на Първа частна английска гимназия, която е завършила – специален колаж със снимки на Андреа от ученическите й години.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.