Andrea official Website

News

Андреа посрещна Кубрат с целувка

Андреа посрещна половинката си Кубрат Пулев с гореща целувка на летище София снощи. Фолк звездата не можеше да скрие радостта и гордостта си, че нейният мъж е победил гигант като Устинов и по този начин е защитил шампионската си титла.

Кубрат бе придружаван от брат си Тервел – олимпийския ни медалист, който също не е за подценяване какво ще покаже в бокса за в бъдеще. Освен от половинката си Андреа, Кобрата бе зарадван и от многобройни фенове, на които раздаде автографи и си направи снимки с тях.

kubr-andrea

 

„Тази победа беше за България“, бяха първите думи Пулев: “Благодарен съм за критиките, ще работя върху тях. Бях максимално съсредоточен, но ще ви излъжа, ако кажа, че не е имало притеснение. Но притеснението бе в границите на нормалното, все пак имам опит зад гърба си, от 17 години съм боксьор.

Ето че стигам до върха в моята кариера, няма да спирам дотук. Нека първо се реши кой ще ми е опонент в следващия мач и тогава ще се готвя”. Преди следващите му важни мачове обаче, Андреа и Кубрат смятат да се отдадат на заслужена почивка.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.