Andrea official Website

News

Андреа посрещна Новата 2007 година с приятеля си

Сексапилната Андреа посрещна Новата 2007 година с приятеля си, известният боксьор Кубрат Пулев. Двамата избраха популярен столичен клуб, за да се забавляват в Новогодишната нощ. Любимият на певицата успя да я изненада точно в полунощ с изискано колие с диамант.
Андреа вече се радва на втория си клип в своята музикална кариера, който е със заглавие “Не съм такава”. “Като непознат” е първото видео на певицата, което се излъчи в ефира “Планета” преди броени месеци. Режисьор на новия клип на атрактивната изпълнителка е Людмил Иларионов – Люси. В момента Андреа е хвърлила цялата си енергия върху избора на песни, които ще включи в дебютния си албум. В първия си самостоятелен албум младата певица ще заложи изключително на авторски песни.
Макар и отскоро в музикалния бизнес младата певица Андреа бе включена в няколко престижни класации. Тя се нареди сред най-сексапилните жени на България в класация на водещо мъжко списание. Андреа засне нова провокативна фотосесия, която ще видите в най-скоро време.