Andrea official Website

News

Андреа: Публиката в шах и мат

Екипът на Signal.bg и радио “Сигнал плюс” завари Андреа в компанията на топ стилистите и коафьори Вили и Маури, в Ботевград на кафе почивка в бистро “Мистерия”, малко след 18 часа. Докато преглеждаше facebook-а си и актуалните фолк новини в сайта Signal.bg, Андреа даде първото си интервю за нас след старта на турнето. Разговорът с нея започна малко след като си беше пуснала да гледа дневника на телевизия “Планета” от Видин. “Чакаме гримьора Кирил Чалъков. Да дойде моят ред да ме гримира и седнахме за малко. За щастие има интернет и реших да видя Дневника.

Много съм впечатлена от балета, с който играя, защото за първи път играя със собствено сформиран балет и понеже аз съм малко перфекционистка и никога, нищо не ми се вижда идеално, сега видях, че наистина изглеждат перфектно и съм горда с тях” – обяснява Андреа. Вили и Маури – стилистите, с които звездата на “Пайнер” работи в последно време, пътуват заедно с нея по време на турнето. Покрай работата си, те видимо се забавляват и определено скуката бяга далеч от тяхната компания. Андреа с усмивка си спомни как са реагирали феновете във Видин, когато са я видели преобразена от стилистите ú.

“Когато ме преобразиха и излезнах пред хотела, хората не можеха да ме познаят, наистина. Имаше мои фенове: “Ама Андреа ли е това? Не, не знам! Дали е тя?”. И само се чудеха, никой не смееше да ми поиска афтограф. Даже, когато излязох на сцената, усетих как публиката гледаше – беше ококорила очи и не възприемаше нищо, защото беше в шах и мат”. Какво казва за най-екстравагантната си визия Андреа: “Най-накрая им позволих /б.а. на Вили и Маури/ да ме направят каквато те искат”. Може и да не ви се вярва, но актуалната и дръзка изпълнителка е категорична:

“Да, имах спирачки и продължавам да имам. Публиката тук /б.а. в България/ е малко по-различна. Например това, което навън ще е на ниво, тук малко по-трудно ще го възприемат. По-екстравагантните работи, които наистина са в крак с модата, тук не всички биха ги възприели. Но съм на мнение, че човек, ако иска да бъде различен, трябва да може, когато всички се крият под чадърите си, да остане сам под дъжда”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.