Andrea official Website

News

“С теб да бъдем пак” разби класациите

Дни преди наградите на Пайнер и на сп. Нов Фолк, Андреа би всички рекорди по номинации. За по-малко от 24 часа звездата на Пайнер Андреа покори двете класации на радио „Сигнал плюс“ – хитът „С теб да бъдем пак“ стана №1 в „Поп-фолк хит“, а ден по-късно песента оглави и „50-те най…“.

Певицата направи и истински рекорд по номинации – 4 от тях са за наградите на Планета ТВ, а цели 8 – за предстоящите награди на сп. Нов фолк. С този хитов триумф Андреа доказа, че изминалата 2009 –а година е била най-силната в досегашната й кариера. Тя преодоля границите на страна ти, и хитовете й звучат вече в цял свят.

През 2009-а година българската звезда стана част от международния проект Сахара, който излезе на световната сцена с хитови парчета. За изминалите 12 месеца атрактивната дива напълни и цял албум с хитове.

Вече цял месец Андреa е в трескава подготовка за наградите на Планета ТВ. Тя подготвя невиждано досега шоу за своите фенове. А през март певицата ще заснеме колосален клип към най-новото си пролетно парче – „Лъжа го с тебе”. Пак през март в Маями ще бъде заснет и дългоочакваният клип на световния хит „I wanna„, в който Андреа пее заедно с мегазвездите Бобо Синклер и Шаги.