Andrea official Website

News

Андреа раздава хитове–един за света с Марио Уинанс, един за нас !

Не бъди „Неблагодарен” – хитове ще има за всички! Тази пролет се очертава като една от най-успешните и плодотворни за Андреа, която продължава да радва публиката с нови проекти. След видеото към парчето “I Wanna” и участието във филма “Мисия Лондон”, певицата подготвя нови песни. Едната от тях отново е с международно участие и със сигурност се очертава като поредния хит на атрактивната блондинка.

В “Денят е прекрасен” Андреа сподели, че в тази песен, освен нея, ще чуем още Кости и R&B звездата Mario Winans (Марио Уинанс). В музикалните среди, продуцираният от Пъф Деди изпълнител, е известен с безпогрешния си нюх за създаване на хитове. Относно новия проект, Андреа издава само, че песента е с поп-звучене и съвсем скоро ще се сдобие и с видеоклип.

Тази пролет звездата на телевизия “Планета” ще зарадва своите фенове и с още едно видео, към най-новата си песен “Неблагодарен”. Почитателите на певицата, които нямат възможност да чуят нейните песни в България, могат да посетят една от международните й изяви. Навръх Гергьовден, 6 май, Андреа за първи път ще гостува на българската общност в Мюнхен.