Andrea official Website

News

Андреа – специален гост на “Автограф”

Тази седмица в “Автограф” се срещнахме с Андреа. Певицата сподели, че след пет години успешна кариера в нея са се зародили нови идеи за по-нататъшното й развитие. Иска й се да поеме по нова вълна и да пробва да пее в по-различен стил. В момента дори вече работи по нов проект с композитора Цветан Спасов и за лятото ще ни изненада с убийствена песен.

Относно темата за секса и любовта, която присъства усилено в текстовете на песните на изпълнителите Андреа сподели:

Andrea_Rome8

“Пеем за секс, за любов, за взаимоотношенията между двама души, поради простата причина, че хората това обичат да слушат и това им харесва. Ако не им харесва, ние отдавна да сме спрели да го правим”.

На живо в пиано бар “Камино” под акомпанимента на Цветан Спасов на пияното Андреа изпя хита, който даде старт на нейната кариера и си спомни какви емоции са я владели тогава:

Andrea_Rome4

“Спомням си, че бях по-притеснена и развълнувана, защото не знаех какво ще се случи накрая. Сега съм по-улегнала, старая се да съм перфектна в това, което давам на публиката си и вече като че ли малко по-отрано съм наясно какъв ще бъде крайния резултат, защото вече имам опита”, откровено сподели изпълнителката.

Andrea_Rome3

Композиторът Цветан Спасов издаде кое е най-важното при работата му с Андреа. Певицата пък от своя страна разкри какви са нейните предпочитания и изисквания към хората, с които работи, защото “когато човек дава нещо на публиката, то е част от теб самия. И ако не им дадеш най-доброто, как ще искат да те приемат за добра изпълнителка“, казва Андреа.