Andrea official Website

News

Андреа с медиен тур в Румъния и ново отличие у нас

Андреа бе на кратка визита в Румъния, където взе участие в четири телевизионни предавания и в рубрика по радиото, за да презентира новото си парче с Кости „Chupa song“.Поредният им съвместен проект отново се превърна в хит зад граница и доказа, че определено двамата са добър тандем. Изпълнителите бяха специални гости в най-популярните румънски таблоиди, а в едно от предаванията Андреа дори се засече с известния футболист Christian Karembeu, който донесе световната купа спечелена в Бразилия.

romania

 

По същото време в Букурещ пък е бил и Lionel Messi. Присъствието на известните спортисти определено нагорещи страстите в съседната ни страна и предизвика голям интерес сред футболните запалянковци. Самата Андреа остана силно впечатлена от Christian Karembeu, с който успяха да се запознаят лично. Веднага след като се завърна у нас, фолк изпълнителката бе наградена с престижен моден приз. Тя получи отличие за Fashion Idol на 2013 година и беше звездата на вечерта на събитието, организирано от Евгени Минчев.

3

 

Мероприятието включваше дефиле на Cacharel и уникално фризьорско шоу на Christian of Roma. Общо 275 души присъстваха на грандиозното събитие в Парадайз център, като там присъстваше лично притежателят на мол-а г-н Давид Михайлович и семейството му. Габриела Василева и Ваня Пенева – носителки на титлата Мис България съответно за 2011-та и 2012-та, моделките Ева Кикерезова, мис Лято 2013 Алина Дуарте, топ моделът Гергана Малкоданска, Вивиен Стефани, Ивана Скендерова и много други, бяха сърцевината на този спектакъл от световно ниво.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.