Andrea official Website

News

Андреа с нов клип

След като сериозно разбуни духовете във фолк средите с шеметната си поява, изкусителната русокоса Андреа, готви нова изненада за своите почитатели. Не, няма да е нещо конкуриращо се с ролята на кума на ексцентричната сватба на Азис и Китаеца. Новото предизвикателство, което сексапилната Андреа ще хвърли към всички, които останаха в плен на нейния първи клип “Като непознат” е появата на най-новото й горещо видео.

Очаквайте новият клип на Андреа “Не съм такава” до 15 Октомври по всички музикални телевизии. На първо слушане песента грабва и е сигурно, че ще се наложи като хит. Сюжетът на песента “Не съм такава” е любовен. Андреа пее за това, че всеки иска да бъде с лирическата героиня, но тя се чувства истински щастлива само с един и само на един човек може да отдаде своето сърце. Дали пък не пее за мъжа, който напоследък я придружава на всички светски събития – Кубрат Пулев, който е известен боксьор.

Елегантният кавалер на Андреа бе избран за спортист номер едно за 2005 година на ОСК, ЦСКА. Пулев е носител на бронзов медал от световното първенство в Китай в най-тежката категория и на сребърен медал на европейското първенство. Той е шампион в най-тежката категория на големия международен турнир по бокс в Хале (Германия). Снажният боксьор е бил участник на световните първенства в Белфаст и Банкок.

Носител е на купа “Странджа” и е многократен златен медалист на България в категориите до 91 и над 91 кг. Дали Андреа и Кубрат са лудо влюбени или са много добри приятели, засега не е ясно, защото и двамата мълчат красноречиво по въпроса. Отговорът на тази загадка може би се крие в чувствената фотосесия, в която двамата позираха заедно.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.