Andrea official Website

News

Андреа топ тема след мача на Кобрата

Няколко дни след голямата победа на Кубрат Пулев срещу нигериеца Самуел Питър, светските критици продължават да обсъждат появата на любимата му Андреа в залата. Певицата впечатли не само с проява на вкус, заради изискания тоалет, на който бе заложила, но и с бурните реакции, които предизвика в публиката. Качвайки се на ринга, за да поздрави с целувка половинката си, Андреа бе последвана от бурните възгласи и ръкопляскания на всички присъстващи в Арена Армеец.

Самата блондинка не веднъж пък е признавала, че предпочита да гледа мачовете на Пулев пред екрана, защото се страхува. Този път обаче тя се престраши и за първи път подкрепи гаджето си на живо пред боксовия ринг. Припомняме, че Кубрат Пулев прегази Самуел Питър само за три рунда и грабна интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация.

Пред 15 000 фанатизирани фенове в “Арена Армеец” българинът действаше като машина срещу Нигерийския кошмар. Съперникът му бе принуден да се откаже заради контузия на ръката, а още преди това от лицето му се лееше кръв. Певицата изгледа стоически двубоя редом до най-близките приятели на Кобрата. Междувременно пък камерите зорко следяха всяка нейна реакция, по време на срещата. Всеизвестен факт е, че Кубрат и Андреа са сред най-коментираните и актуални звездни двойки у нас.

В момента двамата са топ тема не само сред феновете на бокса и музикалния бранш, но и сред медиите, които не спират да се вълнуват ще има ли скоро сватба, бременна ли е хитовата изпълнителка и още и още… Начало /  Статии /  Новини /  Андреа топ тема след мача на Кобрата .