Andrea official Website

News

Андреа -10 години Телевизия Планета

Андреа е в музиката само от 5 години. Но шоуто й тази вечер доказа, че тя не е момиче с голата амбиция да пее на няколко концерта в НДК, колкото се може по-близо до големите имена. Тя е име, до което всяка звезда в „Пайнер” няма нищо против да се „отърка”. Тя е ветропоказател за това, какво и как го предпочита публиката. Тя е бомба с часовников механимъз, която като избухне, човек забравя, кой е бил преди нея и кой след.

10-godini-planeta

 

Силна мултимедия, изключителни разработки в музиката за началото на шоуто, армия от танцьори и непрогледна тъмнина на сцената. Първите секунди от шоуто на Андреа държат във въздуха, спират дъха, а сърцето прескача. Само миг и сцената става друга. Андреа от мултимедията е Андреа на сцената. Златна рокля на американецът Майкъл Корс и лимитирана серия обувки от колекцията на Кристиан Лобутен за 2012 заковат последният пирон в перфектният пъзел – наречен шоуто на Андреа за 10 години Телевизия „Планета”.

10-godini-planeta-2

 

Последната година в кариерата й всичко върви нагоре и само нагоре. Тя не се спря пред лошо съшитите с бял вълнен конец скандали. Създаде няколко наистина зрелищни видеоклипове, а като за капак, всичките й песни оглавиха боксофис класациите и стояха на първото място с месеци – три от които „Докрай”, „На екс” и дуетната й песен с Борис Солтарийски „Предай се” бяха на сцената тази вечер. Андреа показа формулата на всички – силна амбиция, малко сън, много труд, изключителна креативност и твърда ръка. Тя просто каза: „Аз съм Андреа! И стигнах до тук благодарение на себе си!” Думи, които може да каже само истинска Дива. Такава, каквато от тази вечер, този бизнес трябва да я нарича!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.