Andrea official Website

News

Виж как се подготви Андреа за “Dancing Stars”

От седмица Андреа и Живко тренират в Берлин под зоркото око на Кубрат Пулев. Най-гледаното телевизионно шоу на пролетта Dancing Stars вкарва в играта една от най-големите български звезди – Андреа. Певицата излиза на сцената тази вечер с огнено пасо добле, за което се подготвя в Берлин.

Андреа вече е на българска земя и от часове репетира за шоуто днес. Звездата няма да дава изявления за медиите, без да е минал първият лайф на Dancing Stars.

От седмица Андреа и Живко, партньор на Наталия Кобилкина, която напусна шоуто преди две седмици, тренират усилено в Берлин, където звездата временно живее с приятеля си Кубрат Пулев. Репетициите са ставали в конферентната зала на хотела, без огледала, с мокет, вместо паркет на пода.

Под критичния поглед на Кубрат, Живко и Андреа вложили много амбиция и старание в хореографията на своя танц по музика на Дарио Маринели, използвана в последната хитова екранизация на „Ана Каренина” с участието на Кийра Найтли и Джъд Лоу.

Как ще се справи звездата с първия си танц, какви ще са оценките на журито и колко голяма е амбицията на най-продуктивната певица във фолка, гледайте в понеделник вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.