Andrea official Website

News

Део ще е водещ на промоцията на Андреа

Део ще е водещ на грандиозната промоция на третия албум на Андреа в понеделник (20 декември) от 21 часа в столичния Син Сити. Певицата обещава нещо невиждано до сега – уникална сцена и още по-уникални тоалети. Основният акцент ще са кристалите Сваровски, които ще опасват цялата декорация.

Андреа вече е поканила всички свои колежки, като дори поканата е забележителна. Блондинката с убийствен стайлинг е едновременно Ангел и Дявол, а посланието гласи – „в голямата игра да бъдем Ангели и Дяволи забравяме, че сме еднакво малки и нищожни. Крилата и рогата са….аксесоари. Какво ще стане, ако ги свалим“. Дни преди бляскавата промоция, на бял свят по Планета тв излезе дълго чаканото от феновете видео с Илиян. В него Андреа сменя няколко визии – като секси лолитка, като модел на Виктория сикретс и като ученичка.

Илиян пък през цялото време се шири на удобно кресло и й припява „Не ги прави тия работи бе, Андреа!“. Герои във видеото са и две кученца, едното от които е новият домашен любимец на стилиста й Маури. Освен сладкото кученце на Маури, в клипа на Андреа участва и истински вълк.

Певицата купува хищното животно специално за видеото, а то се държи повече от професионално на снимачната площадка, въпреки че му надяват лилава панделка, за да е в тон с „лилавата шапчица“ Андреа. Най-секси закачката е, когато в кадър виждаме Андреа с микрофон в ръка ….но хванат наобратно. Това показва страхотното чувство за хумор на певицата и усетът й да се самоиронизира.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.