Andrea official Website

News

Ето и отговорите на въпросите от рубриката AskAndrea

 

1. Таня Симеонова

Вярно ли е твърдението на Моника Валериева , че не искаш да правиш клипове с Люси?

Не ми е приятно други хора да говорят от мое име , с Люси сме направили едни от най-хубавите ми проекти и ще продължаваме да работим заедно! Подкрепям напълно Люси Иларионов във предаването “VIP BRother” !

10297569_1146379982057409_7131431305002710565_n

2. Baby_kiss_me_

Здравей,Андреа искам да те попитам един по неудобен въпрос. Някога случвало ли ти се е да откраднеш чужд мъж, преди да се срещнеш с Кубрат?

Не ! Никога през ум не ми е минавала подобна мисъл. Мисля,че да откраднеш чужд мъж не е постижение . Това са комплекси.Жените, които правят подобни неща, нямат никакво уважение към себе си. Ако един мъж харесва дадена жена, той сам ще я потърси без тя сама да му се самопредлага. Това е моето виждане по тази тема.

U488ntitled-1

3. Вили Ненова

Аз съм твоя голяма почитателка и много те обичам! Искам да те попитам кои са любимите парфюми, които използваш в момента? И за кой парфюм говореше Преслава, който сте харесали заедно ,като бяхте в Москва ?

Всеки един аромат, ми напомня за определен период от моя живот или даден човек. В момента любим дневен парфюм ми е новият на “Miu Miu”. За вечерта предпочитам “Tom Ford Black Violet” и не на последно място Armani Prive Rose D’Arabie. А по време на пътуването ни към Москва, заедно с Преслава се влюбихме в аромата на Amouage “Sunshine”.

IMG_7814S