Andrea official Website

News

За пръв път в историята Андреа проби и по “Сити” и по “Планета”

Дуета на Андреа и Азис хит на лято 2012 според DJ-ите у нас.  Почитателите на фолка гласуваха за хит на лято 2012. Те определиха като безапелационен победител парчето на Андреа и Азис „Пробвай се“, което вече доста време държи лидерско място в почти всички класации. Съвместният проект на двамата изпълнители се оказа и в топ листата и на всички DJ-и у нас, които също дадоха гласа си за успешния дует.

PDT_2541

И макар половината от летния сезон вече е да е минал, във всички клубове из страната „Пробвай се“ продължава да бъде сред най-поръчваните песни, а DJ-ите класифицират парчето като тотален хит на лятото. Като най-оригинален клип пък бе определен отново проект на Андреа, само че този път към песента „Лоша“.

IMG_3229

Лентата към въпросното парче показва библейски сцени, като например разпъването на кръст на главната героиня, а самото видео е сред най-високобюджетните във фолка. Първото самостоятелно поп парче на изпълнителката “Only You” пък вече се върти по радио и телевизия City. Любопитен факт е, че за първи път в историята на музиката се случва една певица да има два хита по едно и също време в различни жанрове.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.