Andrea official Website

News

Излезе официалният клип на “I wanna”

Дългоочакваното видео мeжду големите звезди Боб Синклер и Шаги и балканските им колеги Кости и Андреа е вече факт. Клипът към песента I wanna вече се върти в Америка, а до дни ще я гледат по музикалните канали в цял свят, както и у нас. Видеото бе реализирано за седмица в Маями от режисьора на Риана и Бионсе. В основните сцени родната фолк-фурия освен че пее на перфектен английски, танцува сластно около Шаги.

 

Снимачните терени са били местен клуб и къща за няколко милиона с три басейна и собствено яхтено пристанище. Блондинката сменя три визии, като тоалетите отново са дело на Vili&Mauri, които я придружиха на рандевуто й. Не само Боб Синклер и Шаги, но й целият екип са се впечатлили освен от визията й, но и от уникалното й поведение пред камера.

12182323_1153281121367386_1659599511_n

Видеото всъщност е черешката на тортата, след като от началото на годината Андреа обра почти всички награди – Най-прогресиращ изпълнител на тв Планета, Успехи зад граница и Най-хитов изпълнител на наградите на Нов фолк, както и Най-обичан изпълнител на Радио Романтика. Оттук нататък остава само да гадаем какво още ни е приготвила блондинката до края на годината.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.