Andrea official Website

News

Изненадаха Андреа с морски годеж

Младата надежда на “Пайнер” Андреа едва не припадна преди два дни на Слънчев бряг…. но не от горещина, а от най-нестандартното предложение за годеж, което някой някога е получавал.
Докато фолк-певицата събирала тен на взета под наем яхта, приятелят й Кубрат Пулев (европейски вице-шампион по бокс), се приближил до нея с купичка ягоди и скъпо шампанско. А след като отпила от пенливата течност, Андреа едва не се задавила с разкошен пръстен от бяло и жълто злато, инкрустиран с 12 диаманта. Вечерта разбира се завършила повече от романтично в каютата на яхтата.
Засега двамата влюбени не знаят кога ще е точната дата на сватбата, но фолк-звездата е сигурна, че ще е облечена в бяло.
Кубрат и Андреа се запознават точно преди една година, а искрата между тях пламва в заведение след като тя се опитва да го нокаутира с юмрук в корема. Само месец след това се пренасят в самостоятелно жилище, но не защото Кубрат не се разбира с родителите на Андреа, напротив – те го обожават.
Лятната почивка и на двамата е оскъдна. Само през уикендите отскачат до морето, защото Андреа освен, че е ангажирана с много участия, снима ново видео под режисурата на Людмил Иларионов. Клипът на “Без теб” ще е четвъртият в кариерата й, като в последния “Хладна нежност” участва и самият Кубрат Пулев. Амбициозната фолк-певица в никакъв случай не смята да се превръща в домакиня, тъй като подготвя и първият си албум.