Andrea official Website

News

инж. Митко Димитров: Андреа е една успяла българка

– Инж. Димитров, преди дни избухна скандал с фолкпевицата Андреа и футболиста Валери Божинов, които отидоха на първия учебен ден в едно училище в София, а родителите на децата поискаха оставката на директорката. За всичко ли е виновен попфолкът у нас?

– Най-добър отговор за медийния скандал даде самата Андреа, затова ще цитирам част от писмото : “Да, обличайки удобната мантия “фолк певица”, винаги е лесният път да превърнеш нещо в сензация… Всъщност това е основният въпрос – кой е достоен да раздава книги за първия учебен ден в България – Мадона, Анджелина Джоли или Селена Гомес? В такива дни ми се иска да бъдем повече българи.”

А аз ще добавя, че Андреа е завършила езикова гимназия с отличие, владее много добре немски и английски език. Изключителната организираност, амбиция и дисциплина, съчетани с работохолизъм, са едни от качествата, които помагат да успее в шоубизнеса. Усеща хитовия елемент в песните и успява да ги представи по възможно най-ефектния и провокативен начин в клиповете си. Хиляди са нейните почитатели и с основания бих заявил, че тя е една успяла българка. С тези свои положителни качества тя би могла да бъде за пример пред много млади хора. Не ми е известно да има аморални или антиобществени прояви. С основание години наред тя е неизменната половинка на гордостта на българския спорт – Кубрат Пулев.

Не виждам никаква причина, поради която не би била достойна да раздава книги на децата! И нали знаете поговорката за сламката и гредата. Умираме да сочим сламките в чуждите очи. Удобно е друг да е виновен за всичко. Лесно е!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.