Andrea official Website

News

Кости дойде в България заради рождения ден на Андреа

На 24-ти януари Андреа снима клип към третата си дуетна песен със своя румънски колега Кости – “Избирам теб”. Новата песен на красивата певица е със специалното участие на Бупи, който заедно с Кости пее на английски език. Бупи е от Ямайка, живее в Лос Анджелис, пее, а също така е дубльор на холивудската звезда Уесли Снайпс.

Само преди броени дни Кости пък участва във финалния кръг на конкурса за румънска песен на “Евровизия”. Популярният румънски хитмейкър се включи в надпреварата с три песни по негова музика, като едната изпълни сам. Парчето му “Dear mama” в изпълнение на Blaxy Girls получи максималните 12 точки от зрителския SMS-вот. Разминаване в оценката на зрителите и журито обаче донесе почетното второ място за песента на Кости.

Румънската мега-звезда Кости се появи също и на рождения ден на Андреа снощи в клуб “Син Сити”. При вида на популярния изпълнител оркестъра в заведението подхвана цял концерт от румънски фолк-парчета. Кости не издържа на предизвикателството, хвана микрофона и поздрави Андреа с песента “Маре супараре”. Още една звезда изпя “Хепи бърдей” снощи.

Дубльорът на Уесли Снайпс Бупи купонясва цяла нощ в компанията на красивата блондинка. Чернокожият актьор и певец дойде в България, веднага след като му приключиха снимките по новия филм на Уес в Лос Анджелис. Неотлъчно до Андреа бе и приятелят й – боксьорът Кубрат Пулев, който не пожела да издаде с какъв подарък е дарил любимата си. Партито по случай 22-рия рожден ден на Андреа продължи до 6 сутринта.