Andrea official Website

News

Кубрат: Андреа е звездата, Теодора е едно добро момиче

Боксьорът Кубрат Пулев – гаджето на фолк певицата Андреа, не е сред обичайните заподозрени, които се появяват навсякъде и огряват пред всяка телевизионна камера. “Много не обичам да се показвам. Не искам да се превръщам в “Златките”. Обичам мъжките неща. Обичам точните приказки. Не говоря много. Не говоря глупости. Обичам да се смея. Щастлив човек съм. Уважавам точността в хората. Уважавам в мъжете да са мъже, а не да са просто мъжки тела. Има много хора, които ме разпознават и ми се радват, и това много ме топли. Някой път това може да те стопли повече отколкото някакви финансови възнаграждения” – казва Кубрат Пулев в “Тази сутрин” по bTV.

Andrea-Po-zdravi1

Двамата с Андреа са заедно вече няколко години, но все още не мислят да се обвързват с брак, въпреки че по думите на Кобрата, оставаме с впечатление, че е намерил жената, с която се чувства щастлив. “И това ще му дойде времето. Аз не мисля да бързаме – дай да направим деца, да направим брак, и после да се развеждаме, пък да се чудим кой да плаща издръжка и какво да се прави. Много такива примери има в живота и приятели имам, при които точно така става – бързат, бързат, направят го и после какво – разделят се и после това дете…” – обяснява боксьорът.

Andrea-Po-zdravi3

Макар да е шампион в силов спорт и отстрани да изглежда доста грубоват, Кубрат е категоричен, че прави романтични жестове към любимата си. “Винаги уважавам жената до себе си. Много пъти съм подарявал цветя. Е, вратата на колата не отварям, но и нея съм я отварял, ако има някакви затруднения при слизането, не е проблем” – с усмивка разказва Кобрата. Попитан каква е разликата между Андреа и Теодора, Пулев разкри каква е любимата му през неговия поглед, такава каквато широката публика не я познава.

Andrea-Po-zdravi5

“Андреа е певицата – звездата. Теодора е едно добро момиче, едно нежно момиче, което е доста непринудено, дори отчасти наивна към живота и към хората. Много пъти ме пита: “Добре, тези хора защо така правят. Тоя човек защо така постъпва?” – Като дете, пита ме точно като дете. Имам чувството, че дете имам. Малка е, и на мислене е малка, но има големи мечти, голямо бъдеще има и много умее да си ги преследва, знае какво прави! Като дете е” – споделя Кубрат. Андреа се опитва да командва вкъщи, признава боксьорът и уточнява: “Но само се опитва”.

Andrea-Po-zdravi2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.