Andrea official Website

News

Лазар Кисьов: Андреа е първата българска мегазвезда

Лазар Кисьов неведнъж е подчертавал в интервюта, че храни най-топли чувства към Андреа. Поп изпълнителят и колежката му от по-лекия жанр се знаят още от английската езикова гимназия “Уилям Шекспир”, в която са учили, но симпатиите на Лазар към фолк звездата не са само заради това, а преди всичко, защото тя е изключителен работохолик и професионалист, обяснява айдълът в интервю за Signal.bg.

“Андреа е първата българска мегазвезда, която е в пробила в чужбина и казах още в първото интервю за Signal.bg, че Андреа ще пробие. За Андреа бях абсолютно сигурен. Спомням си, когато ходихме с Пламена до Харманли да записваме ТВ версията на песента, видях как Андреа не спря да говори по телефона за работа – какво ще се прави, как ще се снима, после какво ще направи. Тя не е мързелив човек. А на хората, които правят и вършат нещо, Вселената им го връща тройно. Вселената мрази безделието” – на мнение е той.

36007_125492280825816_100000951332981_128264_179937_n

Лазар Кисьов призна, че няма нищо против попфолк жанра и харесва доста песни от него. “В попфолка има толкова хубави песни, които дори не мога да кажа, че са попфолк: Преслава -“Лъжа е”, “Феномен”…Много хубави песни, супер здрав рок и те грабва, нахъсва те, а Преслава пее уникално. На Емилия – “Целувай ме” е хубава песен, разгърната. Страхотни песни има” – казва изпълнителят.

Айдълът не скри, че дори би записал песен в етно стилистика, въпреки че орнаментиката му далеч не е фолк. “Аз надали ще направя компромис със себе си да пея с трилери, аз и не мога. Не бих тръгнал да се излагам с нещо, което не бих могъл да изпея”- обясни той.

IMG_0033

Кисьов подчерта, че недоумява защо някои попфолк певици тръгват да пеят английски песни. “Английският им е покъртителен и не могат да изпеят тази песен на определен изпълнител. Там е друга постановката”. Според Лазар, Андреа е изключение и се справя много добре с английския, но има нужната езикова подготовка. “Човек трябва да прави нещата качествено, а не да са претупани” – категоричен е певецът.

PDT_9779

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.