Andrea official Website

News

Летния хит на Андреа и Галена вече в мрежата

Един от дългоочакваните дуети е факт. Вече може да чуем парчето на Андреа и Галена “Блясък на кристали”. Както добре знаят феновете на фолка, двете красавици са рекламни лица на мастика “Пещера”.

За направата на рекламното парче бяха ангажирани хитмейкърът Кости и един от водещите ни текстописци Росен Димитров. Беквокалите в “Блясък на кристали” са на Азис. Със сигурност на феновете ще направи впечатление, че парчето е с латино звучено, ще им хареса ли, ще разберем от коментарите.

“Текстът е много закачлив, който много отговаря и на двете ни. Много си паснахме като изпяване. Аз се чувствах много добре, когато записахме песента. Искам да благодаря и на Азис, защото негови бяха беквокалите. Той дойде веднага и беше много услужлив. Много му благодаря. Той е колега, на който винаги може да се разчита” – споделя Андреа за Signal.bg.

“Проектът е много добър. Доволна съм и имам желание да видя какво се е получило. Имах много препятствия. На 20-ти май ме потопиха в морето и беше доста студеничко, но за благото на клипа изтърпях абсолютно всичко” – разказва Галена в ефира на радио “Сигнал плюс”.

Съвсем скоро се очаква видеоклипът на “Блясък на кристали” да се появи в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD”. Видеото е заснето на българското черноморие в рамките на два дни. Сюжетът на клипа и визията на Андреа и Галена са подчинени на символиката на две природни стихии – огън и вода.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.