Andrea official Website

News

Мейкинг на видеоклипа “I wanna”

За приказна героиня взеха Андреа по време на едноседмичната й работа в Маями. Там певицата снима видеото към песента “I wanna”, където освен с Кости си партнира със световните звезди Боб Синклер и Шаги. Реализацията на клипа се осъществила за два дни, като в основните сцени родната фолк-фурия танцува главно с Шаги.

Първият снимачен ден е бил в местен клуб, в който Андреа, Кости и Шаги пристигат като баровци, слизайки от лимузина, а на другия ден – в къща за няколко милиона с три басейна и собствено яхтено пристанище. Блондинката сменя три визии, като тоалетите отново са дело на Vili&Mauri, които я придружаваха на рандевуто й. Не само Боб Синклер и Шаги, но й целият екип са се впечатлили освен от визията й, но и от уникалното й поведение пред камера.

“Разбира се, че намерихме време и да се позабавляваме. След снимките отидохме на клуб, където Боб имаше участие – беше претъпкано. На зазоряване пък се разходихме по плажа, повярвайте ми – океанът беше невероятен. На всяка цена ще се върна в Маями, за да разгледам, защото този път не ми остана време”, сподели Андреа. Видеото ще е готово до 20-и март. Песента ще е само на английски език и ще влезе в новия албум на Синклер.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.