Andrea official Website

News

Неочаквани срещи изненадват звездите

Съвсем неочаквана среща зарадва две от изпълнителкита на телевизия „Планета“ през изминалия уикенд. Андреа и Преслава без да се уговарят предварително се засякоха на летището в София в очакване на своите полети до Лондон и Виена. Двете звезди пиха чай и в сладки приказки се залисаха, което без малко да стане причина Преслава да изпусне полета си.

p1070911

„В това грипозно време сме го ударили на чай, смее се Преслава. – Като гледам как по летищата се разхождат с маски, чак ме хваща страх да не ме накиха някой, затова гледам да не се сблъсквам много-много с тълпата.“
Двете певици, в компанията на журналистката Нина Никол, се впуснаха в спомени за минали пътувания, за срещи с българи в Европа, дори и за последните модни колекции, които се надяват да разгледат в Лондон и Виена.
„Участието ще мине бързо, защото е тази вечер, но утре ни чака голямо обикаляне по магазините. Важното е да пипнем новите модели, не на шега обяви Нина Никол, а двете звезди се съгласиха с нея. – Едва ли ще ми остане много време за магазините, ожали се Преслава, защото на следващия ден се връщам, че ме чакат снимките на видеоклип, затова ви завиждам, че ще останете в Лондон цели три дни.“

Зрителите на телевизия „Планета“ също ще станат свидетели на интересния разговор в кафето на летище София, защото камерата непрекъснато следеше диалога на трите дами. На 30 ноември, предаването „Звездно“ ще разкрие тайните на звездите. Тогава от музикалната медия ще предложат и пълния вариант на разходката на Андреа в Лондон, както и тайната й среща с шотландски музикант на моста „Уестминстър“.

В неделната вечер инж. Емил Русанов, издател на в. „Будилникъ“ и домакин на Андреа в Лондон, покани звездата на телевизия „Планета“ и нейната приятелка Нина Никол на питие в елитния клуб The Collection. Точно тук вестникът на българите по света организира поредица от родни партита, както и събитието, акумулирало най-голям интерес – „Мис България – Лондон“.

p1070962

Елитният клуб е собственост на две хай-персони – Парис Хилтън и Иванка Тръмп, а когато има купон тук често може да бъдат срещнати Джордан, Джъстин Тимбърлейк, Крег Дейвид, Роби Уилямс и още куп световни знаменитости.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.